Tjänster

Hos oss hittar ni ett ekipage som passar er.

Vi utför eftersök på älg, rådjur, hjort, vildsvin och rovdjur. Alla våra ekipage utför inte eftersök på allt, utan går man in och tittar på ett ekipage så ser man vad just de ekipaget går på. Vi täcker idag hela norra värmland ner till Östra Ämtervik med våra ekipage. Skulle de vara så att ni inte finns där vi befinner oss, kontakta oss ändå, vi har ekipage som är villiga att resa en bit för att hjälpa er.

Det går bra att ringa oss för att boka ett ekipage för er jakt.

HUND TRÄNING.

Vill ni träna eller lära era hundar och er själva att följa ett spår? Då har vi en instruktör för de. Han är även domare om ni är intresserade av att meritera era hundar på ett spår prov. Vår instruktör är utbildad av Svenska Jägareförbundet. Är detta av intresse kontakta Per för mer info.

 SKYTTE INSTRUKTÖR


Vill ni utvecklas i skytte? Vi har en skytte instruktör som hjälper er inför skytte proven (jägarexamen) eller om ni bara vill utvecklas i erat skytte. Instruktören hjälper även om ni vill skjuta godkännt inför älgjakten. Vår intruktör är utbildad av Svenska Jägareförbundet. Kontakta Kristian för mer info.

 

                                            racerback.jpg

                                

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)